Echipamente sportive pentru Asociatia Judeteana de Gimnastica Arad

Cine suntem noi?  

Noi suntem acele fetite care la 4 ani ,cand au pasit pentru prima data in sala de gimnastica  s-au indragostit iremediabil de acest sport si de gratia si atitudinea fetelor care il practicau.  

Suntem cele care au ales de buna voie sa inlocuiasca creioanele colorate, lego, papusile si jocurile pe calculator cu sariturile si exercitiile la barna,sol, sau paralele.  

Desi suntem diferite, am ajuns sa fim o familie unita de visurile noastre si pasiunea noastra pentru gimnastica !  

Toate ne dorim sa calcam pe urmele Nadiei, Catalinei sau Andreei Raducan si de aceea ne antrenam minim 4-5 ore zilnic, sperand ca vom castiga cat mai multe medalii si ca intr-o zi vom putea reda gimnasticii romanesti locul pe care aceasta il merita in lume, adica locul 1.  

Avem mari sperante ca acest lucru va fi  posibil , deoarece ne bazam pe experienta de peste 15 ani a antrenorilor nostri Carina Franiov si Ciprian Hegyi si avem deja exemplul colegelor noastre mai mari, Olivia Campian si Iulia Berar care fac parte din lotul national al Romaniei si care au reprezentat deja tara noastra in Campionatele Europene.  

De la infiintarea asociatiei,gimnastica artistica din Arad a stans peste 30 medalii la concursurile nationale.  

Insa, pe langa daruirea, implicarea , ambitia si munca noastra si a antrenorilor nostri, avem nevoie si de sustinere financiara pentru a putea beneficia de aparatele, echipamentul si dotarile necesare practicarii acestui sport minunat.  

Echipamentele pentru care strângem fonduri și  pe care dorim sa le achiziționam sunt:   - 8 buc. palmiere necesare pentru paralele - 220 lei bucata - pudra de magneziu 1000 lei (10 pachete)  - 2 saltele mici pe perna aer - 2000 lei bucata - partie airtrack pentru sarituri - 9000 lei   Suma totala pentru a putea achizitiona aceste echipamente este de 15.760. 

Noi suntem cu voi!
Voi sunteti cu noi?

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

40

Suma:

3,573 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Echipamente sportive pentru Asociatia Judeteana de Gimnastica Arad

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

2,288 RON

Suma:

1

Galantomi:
31 Donatii
31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: Echipamente sportive pentru Asociatia Judeteana de Gimnastica Arad

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

1,285 RON

Suma:

1

Galantomi:
9 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,760 RON Target
2,288 RON Suma
31 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

SUNTEM CU VOI !! SUNTETI CU NOI ? Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să î

4,500 RON Target
1,285 RON Suma
9 Donatii
28.555555555556% Complete